Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Test het nu zelf
 
 

Tough! TG-Tracker

Helemaal berekend
op elke uitdaging
 •    
"Perfect voor actiemomenten, hoe zwaar de omstandigheden ook zijn"

Bedwing de hoogste berg, wees de golven de baas en laat de piste zien wat je waard bent! De TG-Tracker kan elke uitdaging aan en is een zeer robuuste en gebruiksvriendelijke camera waarmee je onder de zwaarste omstandigheden de mooiste foto's en filmopnamen maakt.

"Perfect voor actiemomenten, hoe zwaar de omstandigheden ook zijn"

Bedwing de hoogste berg, wees de golven de baas en laat de piste zien wat je waard bent! De TG-Tracker kan elke uitdaging aan en is een zeer robuuste en gebruiksvriendelijke camera waarmee je onder de zwaarste omstandigheden de mooiste foto's en filmopnamen maakt.

"Het is alsof je al die mooie moves weer helemaal opnieuw beleeft"

Een 4K-videofunctie, een krachtige beeldprocessor, een 5-assige beeldstabilisator en een ultragroothoeklens zijn slechts een paar van de dingen die je helpen om actiemomenten haarscherp vast te leggen. De TG-Tracker biedt een zeer goede filmfunctie zonder ingewikkelde instellingen zodat jij je helemaal op de actie kunt concentreren.

"Een geweldige manier om een optreden op te nemen en te beoordelen"

De TG-Tracker legt je optreden vast en trackt je avonturen, zodat je later precies kunt zien wat je bereikt hebt. De gedetailleerde logfunctie geeft je uitstekend inzicht in de belangrijkste gegevens en zorgt dat je verdere verbeteringen kunt realiseren met het OLYMPUS Field Sensor System.

 •  
  Hij is écht Tough!
 •  
  Geweldige 4k-video
 •  
  Ga geen uitdaging uit de weg

Onmisbare functies van de TG-Tracker

 • Sterke prestaties

  De nieuwe TG-Tracker is waterdicht tot op 30 m, stofdicht, en bestand tegen temperaturen tot -10°C, een val vanaf 2,1 m en een druk tot 100 kg – en dat maakt dat hij onder vrijwel alle omstandigheden uitstekend presteert. Een geavanceerd binnen- en buitenwerk en het bekende sealingsysteem van OLYMPUS zorgen voor een uitstekende waterdichtheid.

  • 2,1 m

  • 30 m

  • 100 kg

  • -10°C

 • Field Sensor System

  Het trackingsysteem met vijf sensoren zorgt ervoor dat deze voor foto's en video geschikte camera alles opneemt wat je ziet en alles vastlegt wat je voelt. Gps, kompas, versnellingssensor, barometer en thermometer tracken de complete actie waardoor je avonturen nog gedenkwaardiger worden. Perfect voor het vastleggen van persoonlijke prestaties tijdens uitdagende outdooractiviteiten.

 • Opnemen, tracken en laten zien

  Zet je foto's of videofragmenten over naar je smartphone en de OI.Track-app en leg alle gegevens vast. Volg in één oogopslag je voorderingen en ontwikkeling en schakel eenvoudig tussen overzichten met de verschillende gegevens die aan je foto's en filmfragmenten zijn gekoppeld. Met de gratis OI.Share-app kun je je actiefoto's vervolgens eenvoudig doorsturen naar je mobiele telefoon om ze te delen via sociale media. Of gebruik het device als afstandsbediening voor de instellingen en ontspanner van de TG-Tracker.

 • 4K en ultragroothoeklens

  De 4K-videofunctie en ultragroothoeklens zorgen dat de complete scène haarscherp wordt vastgelegd. De ultragroothoeklens met een beeldhoek van 204° maakt dat je de hele ervaring echt opnieuw kunt beleven.

Meer kenmerken
 • 5-assige beeldstabilisator

  De TG-Tracker is voorzien van een indrukwekkend 5-assig beeldstabilisatiesysteem dat alle soorten vervormingen tegengaat. En dat vertaalt zich in vloeiende filmopnamen, ongeacht de omstandigheden.

 • Uitklapbaar lcd van 3,8 cm

  Het kleuren-lcd van 3,8 cm heeft 115.200 dots voor een prachtig beeld. En wanneer je het lcd uitklapt, kun je de mooiste acties vastleggen.

 • 4K-filmfunctie

  Maak 4K-video-opnamen met de TG-Tracker en profiteer van de uitstekende beeldverwerkingstechnologie van OLYMPUS, die zorgt voor levendige stills en films met veel details en minimale ruis.

 • Krachtig hulplicht

  Het hulplicht met hoge intensiteit is ideaal bij slechte lichtomstandigheden. Met 60 lumen zorgt dit licht ervoor dat voorwerpen op een afstand van 3,5 m maximaal één minuut goed worden belicht. De snelle werking zorgt ervoor dat je voorwerpen meteen kunt belichten.

 • Timelapse-filmfunctie

  Met de timelapse-filmfunctie leg je zonsopgangen, veranderende weersomstandigheden en unieke actiemomenten vast als filmpjes met een speciaal timelapse-effect. En deze filmpjes kun je makkelijk online delen.

 • 'Loop'-opnamen

  De 'Loop'-functie maakt het mogelijk om filmopnamen te maken tot je geheugenkaart vol is of de batterij leeg. Elk bestand beslaat 29 minuten, en daardoor is het bestandsbeheer heel eenvoudig: alles is snel terug te vinden en gemakkelijk te bewerken.

 • Onderwaterdetector

  De TG-Tracker merkt het direct wanneer je onder water bent. Bij een diepte van meer dan 50 cm schakelt de camera over op de optimale stand voor onderwateropnamen zodat jij je volledig op die geweldige duikervaring kunt richten.

 • Batterij met een lange gebruiksduur

  De lithium-ion batterij heeft een lange gebruiksduur en dat is zeker bij filmopnamen ideaal.

 • Handgreep en adapter

  De solide handgreep maakt het gemakkelijker om voorwerpen vanuit elke hoek te fotograferen, zelfs in extreme situaties. Dankzij de Mount Coupling-adapter kunnen bovendien talloze accessoires van derde partijen worden aangesloten, en daarmee beschik je over vrijwel onbeperkte mogelijkheden

Tough! TG-Tracker, specificaties

Tough! TG-Tracker, specificaties
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   
Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 
Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.