Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

GENIET, KLIK, HERHAAL

OLYMPUS PEN E-PL9

 •    

Stop met het nemen van kiekjes. Begin met fotograferen.

Mooiere foto's nemen zonder poespas en een prachtige camera om het mee te doen. Met de Olympus PEN E-PL9 til je je fotografie naar een nieuw niveau en kun je zonder moeite je favoriete foto's delen met anderen dankzij de ingebouwde Wifi-verbinding met je smartphone. Jouw beurt: stop met het nemen van kiekjes. Begin met fotograferen.

 • CREATIEVE UITBREIDING

  Mensen zeggen dat ik creatief ben en met een camera kan ik uiting geven aan hoe ik me voel. Ik ben dol op het intuitive gevoel van de E-PL9 en mijn zelfvertrouwen is daardoor gegroeid. In het begin maakte ik moeiteloos gebruik van de AUTO-stand, tegenwoordig gebruik ik het touchscreen en heb daarmee veel creatieve mogelijkheden tot mijn beschikking. De foto's van mijn schilderijen kan ik nu groot afdrukken, want de kwaliteit van deze camera doet beslist niet onder voor de grotere camera's.

 • PERFECTE MATCH

  Ook al zie je er perfect uit, zit het niet lekker, dan past het niet bij je. Het zelfde geldt voor camera's. Voor mij zijn details van belang, zoals hoe de bekleding van de camera, die als leer aanvoelt, als gegoten zit, waardoor het klassieke ontwerp er nog eleganter uitziet. Uiteraard moet de camera ook werken: eenvoudige zaken zoals focussen of maken van een foto, gewoon op het scherm aanraken, zo simpel. De bediening van de E-PL9 voelt geweldig aan en zit op de juiste plek. Én ik kan de kleur kiezen die bij mijn persoonlijke stijl past.

 • Laat jezelf zien

  Graag wil ik meer leren hoe ik een echt goede foto kan maken, en de E-PL9 helpt me daarbij. Wat eerst diep opgeborgen was in het menu, ligt nu voor de hand, dankzij de AP-stand waarmee ik mooie onscherpe beelden en prachtige nachtopnames kan maken. Door het gebruik van extra lenzen onderscheiden mijn foto's zich van andere. Mijn portretten, gemaakt met de 45mm F1.8, geven nu een realistischer gevoel dankzij de professionele onscherpe achtergrond dan de shots gemaakt met mijn telefoon. "Hoe-te" video's zijn nu beschikbaar met de OI.Share App.

 • DEEL HET LEVEN

  Wanneer ik een super foto van een vriend ontvang, wil ik die delen met anderen, liefst meteen. Dat is nu een stuk makkelijker dankzij de wifi-verbinding tussen mijn E-LP9 en smartphone. Ik kan zelfs beelden op mijn camera terughalen als deze in mijn tas zit en ze posten met de gratis app. De kwalitatief geweldige foto's hebben gezorgd voor een groeiende belangstelling voor mijn blog en Instagram-account.

GAAT JE HART SNELLER KLOPPEN VAN MODE EN LIFESTYLE?

Raak geïnspireerd en begin uw eigen creatieve reis met PEN.

Of u nu uw sociale mediaprofiel wilt versterken, uw fotografievaardigheden wilt verbeteren of meer wilt leren over ons systeem - wij hebben de juiste inhoud voor u.

Bekijk  
pen_e_pl8_features_hl_1

Leer lenzen liefhebben

Doe dingen met je camera waarvan je weet dat je die nooit met je telefoon zou kunnen doen; zoals het vastleggen van de kleinste details met een close-up objectief zoals de 30mm F3.5 Macro of het maken van de mooiste portretten met de 45mm F1,8 met een prachtig bokeh-effect - een onscherp achtergrondeffect. De keuze voor het juiste objectief beïnvloedt ook het perspectief en egaliseert het gezicht voor een mooier resultaat dan het vervormde beeld wat je vaak ziet in selfies gemaakt met een telefoon. Hier kun je meer leren over het gebruik van objectieven:

pen_e_pl8_features_hl_2

FLITSER ALS VRIEND

De flitser staat vaak in een kwaad daglicht, terwijl het echt kan helpen bij het maken van een mooie foto in lastige lichtomstandigheden. Het fotograferen van iemand die voor een raam staat of fotograferen tegen het zonlicht in. Streel het gezicht van een persoon met de Fill-in Flitser. Leg beweging vast met de flitser wanneer de omgeving te donker is voor een snellere sluitertijd of accentueer een onderwerp in een nachtscène. Met de E-PL9 kun je de hoeveelheid flitslicht nauwkeurig instellen om het gewenste effect te krijgen.

Dit is mogelijk ook interessant voor u
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Test 'm nu
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Test 'm nu
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.