Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1
NO LIMITS. BREAK FREE.

Waarom E-M1 Mark III?

Fotograferen van uit de hand kan nog beter

Een volledig draagbaar ontwerp, in combinatie met een compromisloze beeldkwaliteit onder alle omstandigheden, zorgt ervoor dat de E-M1 Mark III uw ultieme hulpmiddel is voor adembenemende resultaten. Leg de lat van uw professionele fotografie hoger - in opnames van natuur en landschap tot nachtopnamen tot video's - zonder al te veel gesjouw.

De draagbaarheid gewenst door professionals

Adembenemende opnames zonder gesjouw

De OM-D E-M1 Mark III is een professioneel model met een compact, lichtgewicht camerasysteem dat beelden van hoge kwaliteit maakt - opnamen van sublieme kwaliteit onder alle omstandigheden.

Ongeëvenaarde draagbaarheid en comfort

Slechts half zo groot en zwaar*

Grotere bewegingsvrijheid
Dankzij zijn compacte, lichtgewicht ontwerp kunt u zich met de E-M1 Mark III en het M.Zuiko Digital-lenssysteem volledig concentreren op het maken van foto's. Tijdens fotografie-opdrachten op ruige of oneven locaties, is het beklimmen van bv. een helling minder zwaar - door minder mee te sjouwen gewicht - waardoor de betere plekken voor de foto nu meer binnen bereik zijn.

* Voor camera's met uitwisselbare lens, vanaf februari 2020.

Langer fotograferen met minder ballast
Tijdens het handmatig fotograferen draagt het geringe gewicht van de E-M1 Mark III en het M.Zuiko Digital-lenssysteem er toe bij dat u minder spierspanning dan wel vermoeidheid ervaart. Voor het inpakken van het systeem is een kleine of middelgrote camera-rugzak voldoende, dus kan het als handbagage op elke vlucht mee.

Uitstekende grip
De grip van de E-M1 Mark III biedt u een veiligere greep en dus een zekerder gebruik, vooral ideaal bij handmatig foto's nemen of in het gebruik van telelenzen. Het hele systeem is ergonomisch en intuïtief ontworpen, zodat u zonder moeite de knoppen, de multi-selector en wijzerplaten kunt bedienen.

De beste beeldstabilisatie ter wereld*

In-body 5-assige beeldstabilisatie
Uitstekend geschikt voor het handmatig maken van heldere foto's en nachtscènes is de ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie (IS) van de E-M1 Mark III met gyro-sensor. U kunt profiteren van de tot 7,0 sluitertijd compensatiestappen, of in combinatie met 5-assige Sync IS meegeleverd bij compatibele objectieven ** tot 7,5 compensatiestappen.

* Voor camera's met uitwisselbare lens, vanaf februari 2020.

** 7.0 stappen met de M.Zuiko Digital ED 12‒40mm F4 PRO op een brandpuntsafstand van 40 mm (35 mm equivalent: 80 mm); 7.5 stappen met de M.Zuiko Digital ED 12‒100mm F4 PRO op een brandpuntsafstand van 100 mm (35 mm equivalent: 200 mm), halfontgrendeling IS UIT, beeldsnelheid: hoog. Beide voldoen aan de CIPA-normen, indien gecorrigeerd op 2 assen (verticale en horizontale as).

Zonder beeldstabilisatie

Met beeldstabilisatie

Verbluffende helderheid
De 5-assige IS maakt het voor u mogelijk om ook een heldere beeldkwaliteit van foto's gemaakt vanuit de hand bij lage ISO-waarden te verkrijgen - zoals bij weinig licht of 's nachts. De prestatie van de compensatie maakt zelfs het "handmatig fotograferen gedurende 4 seconden" ** mogelijk, als in zonder een statief.

* Voor camera's met uitwisselbare lens, vanaf februari 2020.

**Volgens de testcondities van Olympus. Gezien wijzigende opnameomstandigheden, worden de resultaten niet gegarandeerd.

Heldere, scherpe beeldkwaliteit

TruePic IX beeldprocessor
Om een reeks opnamefuncties te realiseren, heeft de E-M1 Mark III de nieuwste beeldprocessor: TruePic IX. Handheld High Res Shot, Live ND, Starry Sky AF, etc. zijn nu mogelijk met slechts één efficiënte processor. Om net zulke hoge prestaties neer te zetten, heeft de E-M1X twee TruePic VIII-processors nodig.

20M Live MOS-sensor
De 20MP Live MOS-sensor levert samen met TruePic IX beelden van topkwaliteit met de hoge optische prestaties van M.Zuiko Digital Pro-objectieven. Het vangt het licht dat door de lens wordt vastgelegd en maakt volle beelden met duidelijke details. De anti-reflecterende AR-coating vermindert affakkelen en ghosting direct op de sensor.

Volledig assortiment M.Zuiko digitale objectieven
Met een keuze uit meer dan 20 M.Zuiko digitale objectieve, heeft u er één voor elke foto-opdracht. Van zoom tot prime, visoog tot ultra-telefoto - geavanceerde lenstechnologieën leveren als resultaat beelden met een hoge resolutie voor een breed scala aan scènes.

Hoge resolutie opnames

Handheld High Res Shot
Deze functie is speciaal ontworpen voor locaties waar het niet mogelijk of handig is om een statief te gebruiken en biedt heldere beelden en een grotere weerstand tegen ruis dankzij een samenstelling die vergelijkbaar is met die van de hoge resolutie van 50 MP. Gemaakt van 16 afbeeldingen, het is vooral ideaal voor landschapsfotografie die scherpe details vereist.

Download High Res Shot voorbeeld

Hoe werkt Handheld High Res Shot
Tijdens het handmatig fotograferen is er altijd een minimale beweging van de hand. Om duidelijke, scherpe resultaten te geven, wordt deze beweging van de ene opname naar de volgende gebruikt om een enkele foto met hoge resolutie te genereren die overeenkomt met die gemaakt met een 50MP-sensor.

Hoge resolutie beeld

Tripod High Res Shot
Vooral voor landschapsfotografie maakt deze functie een enkele high-res opname die gelijk is aan die gemaakt met een 80MP-sensor. De beeldsensor van de E-M1 Mark III wordt in stappen van 0,5 pixel verplaatst om 8 afbeeldingen vast te leggen, die vervolgens worden gecombineerd. Tegelijkertijd worden artefacten zoals kabbelend water onderdrukt.

Download High Res Shot voorbeeld

Live ND

Bespaar ruimte en gewicht. De ingebouwde Live ND maakt lange belichtingseffecten mogelijk in heldere omstandigheden, zonder de noodzaak van een extern filter. Het niveau kan worden geselecteerd, van ND2 (1 EV-stap) tot ND32 (5 EV-stappen), en het effect van de sluitertijd kan direct worden bekeken op de zoeker of op het schermpje voordat de opname wordt gemaakt.

Tom Ormerod
Olympus Visionary , United Kingdom

“De zon was net onder en de wolkenrand was nog net verlicht, toen de lichten over de stad aangingen. Met Handheld High Res Shot-modus heb ik alle details van de scène vastgelegd.”

Bekijk de video

Volledige betrouwbaarheid

Volledige opnamevrijheid

De E-M1 Mark III is verpakt in een solide behuizing gemaakt van een magnesiumlegering, heeft uiteraard weerbestendige afdichting en beschikt over het bekende stofreductiesysteemen dit allemaal om aan de behoeften van fotografen van verschillende markten tegemoet te kunnen komen.

Fotograferen in elke situatie

Weerbestendige constructie
Maak foto's in elk klimaat of in elke omgeving, zonder het gedoe van een regenhoes. Zodat u zich alleen hoeft te concentreren op het fotograferen, de E-M1 Mark III beschikt over een IPX1 stof- en waterspatbestendige behuizing die ook bestand is tegen temperaturen tot –10°C, een constructie die zeer gewaardeerd wordt door professionele fotografen.

* U wenst een weerbestendig systeem? Kies een weerbestendige M.Zuiko Digital-objectief.

Behuizing van magnesiumlegering
Dankzij de solide constructie van magnesiumlegering en geavanceerde weersafdichtingen is de E-M1 Mark III uiterst duurzaam maar toch licht van gewicht. Dit geeft u meer opnamevrijheid bij fotoklussen in ruwe of ruige omgevingen.

Lange levensduur sluiter
De E-M1 Mark III voldoet aan de eisen van professionele fotograaf, die naast productief is ook graag de perfecte opname maakt, dankzij de zeer duurzame sluiter die geschikt is voor 400.000 actuaties *.

* Volgens Olympus testomstandigheden.

Snelle USB-stroomvoorziening

Als u dankzij de fotoklus steeds onderweg bent, of u naar afgelegen of koude locaties brengt, sluit u uw E-M1 Mark III toch gewoon aan op een powerbank aan met Power Delivery. Gebruik de powerbank om de batterij in slechts twee uur op te laden dankzij een maximale stroomvoorziening van 45 W - of als een stroombron om lekker door te kunnen gaan met fotograferen. *

* 2. 9V 3A, 15V 2A of 15V 3A uitgangsstroomvoorziening is vereist. Opladen is alleen mogelijk als de camera is uitgeschakeld.

Stofvrije beeldresultaten

Verwissel objectieven zonder zorgen. Met de SSWF op de E-M1 Mark III kunt u vlekken op afbeeldingen als gevolg van vuil of stof vermijden eventueel verzameld op de sensor. Dat is mogelijk doordat de sensor ultrasnel trilt om direct fijne deeltjes te verwijderen. Olympus was de pionier van dit stofreductiesysteem en past deze speciale stofreducerende coating van de E-M1X ook toe in de E-M1 Mark III.

Pro-niveau monitor menu

Mijn menu
Persoonlijke aanpassing en een snelle toegang tot uw gewenste instellingen maken de E-M1 Mark III het ultieme gereedschap voor uw fotografie. Bewaar uw meest gebruikte instellingen - tot maar liefst 35 - in Mijn menu. Druk gewoon op de videoknop om een item van Mijn menu vast te leggen, te verwijderen of te sorteren.

Aangepaste modi
De gebruikersinterface geeft u gemakkelijke en snelle toegang tot vier aangepaste modi. Met elke modus - C1 tot C4 - kunt u een favoriete instelling opslaan, afhankelijk van uw meest voorkomende opnamescène of uw opnamevoorkeuren.

Weergave op het bedieningspaneel geoptimaliseerd.
Met de E-M1 Mark III beschikt u over de meeste controle over uw stijl van fotograferen. Met Control Panel-modus op het scherm aan de achterzijde kunt u de belangrijkste instellingen van de camera in één oogopslag bekijken.

LV boost
Pas de helderheid van het Live View (LV) -scherm aan afhankelijk van de locatie, daardoor kunt u onderwerpen in donkere situaties gemakkelijker bekijken, zoals 's nachts tijdens het fotograferen van sterren. Het in- en uitschakelen van LV Boost kan worden toegewezen aan een Fn-knop op de E-M1 Mark III en instellingen kunnen worden gewijzigd door aan de draaiknop te draaien terwijl u de knop ingedrukt houdt.

Beeldbeheer en back-up

Snelle beeldselectie
Om snel meerdere afbeeldingen in één keer te selecteren, draait u eenvoudig aan de knop terwijl u de videoknop ingedrukt houdt. Hierdoor kunt u afbeeldingen dus efficiënter delen, organiseren en verwijderen.

Dubbele kaartsleuven
Absolute betrouwbaarheid houdt ook een hoge fotocapaciteit in. Met twee geheugenkaartsleuven - een UHS-II en een UHS-I - blijft de E-M1 Mark III hoge prestaties leveren, zelfs als een kaart vol is. Hiermee kunt u opnamen op beide kaarten opslaan, of u heeft altijd een back-up, zodat een foto nooit verloren gaat.

Geraint Radford
Olympus Visionary , United Kingdom

“Werken op zulke korte afstanden geeft een zeer beperkte scherptediepte. Dus stelde ik mijn E-M1 Mark III in focus stack 9 frames. Het resultaat is veel meer diepte met behoud van een diffuse achtergrond.”

Bekijk de video

Professionele autofocus

Compromisloze prestaties

Het autofocussysteem voor de E-M1 Mark III is nog verder verbeterd met een geavanceerd AF-algoritme dat het juiste moment op het juiste moment vastlegt - ook voor bewegende onderwerpen.

121 focuspunten

Met een autofocusgebied dat 75% verticaal en 80% horizontaal bedekt, kan de E-M1 Mark III bewegende onderwerpen over een breed bereik nauwkeurig volgen. Met de speciale kruistype lay-out kunt u op uw onderwerp of scène nauwkeurig inzoomen en het in een scherpe kwaliteit vastleggen - dit geldt voor zowel in het midden als aan de randen van het beeld.

Ultrasnelle repeterende opnamen

Maximaal 18 fps AF / AE Tracking sequentieel fotograferen
Leg het juiste moment vast met de uiterst nauwkeurige AF, die het onderwerp perfect volgt tijdens snelle opeenvolgende opnamen. Maak opnamen met 20,37 miljoen effectieve pixels en neem max. op. 76 * opeenvolgende RAW-opnamen met 18 fps - of creëer een buffer van max. 286 * opeenvolgende RAW-afbeeldingen met 10 fps. **

* Bij gebruik van een 32GB SD-kaart, Silent Sequential L C-AF, sluitertijd van 1/1000 sec., Grootste diafragma-instelling, Face Priority off. Opnamesnelheid neemt af bij gebruik van ISO 8000 of hoger.

** In de modus Sequentiele opnamen L.

Maximaal 60 fps AF / AE-vergrendeling Sequentieel fotograferen
Deze functie is perfect voor het scherpstellen op een vaste plek, op supersnel bewegende onderwerpen en voor het vastleggen van details van een seconde in hoge definitie onzichtbaar voor het menselijke oog. De snelle sequentiële opnameprestaties pakken elk moment van de actie bij een hoge 60 fps.

Multi-selector

Krijg de geweldige compositie die u verwacht dankzij de multi-directionele AF-puntselectie. Hiermee kunt u de AF-positie snel verplaatsen terwijl u door de zoeker kijkt. Tijdens repeterende opnamen en tijdens het opnemen van video kunt u het AF-gebied snel aanpassen aan uw bewegend onderwerp.

Autofocusmodi met sterrenhemel

Scherpstellen voor astrofotografie, normaal met handmatige scherpstelling, is nu mogelijk met autofocus met een hoge nauwkeurigheid. Bewonderd door professionele fotografen is deze functie een must voor alle fotografen die het fotograferen van een sterrenhemel serieus oppakken.

Verder ontwikkelde gezichts-/oogdetectie

Verbeterde prestaties voor portret
De nauwkeurigheid en trackingprestaties van Face Priority en Eye Priority autofocus zijn ingrijpend verbeterd. Dankzij de hoge beeldverwerkingsprestaties van de nieuwe TruePic IX-processor en verbeteringen in het AF-algoritme is de automatische detectie en scherpstelling duidelijk gegroeid.

Voor alle portretstijlen
Ideaal voor zowel freestyle- als studiofotografie, de geëvolueerde Face Priority- en Eye Priority-tracks detecteren zelfs kleine gezichten met volledige nauwkeurigheid - ook zelfs in situaties waar normaliter geen detectie mogelijk is, zoals aan de zijkant van het hoofd.

Verschillende autofocusopties

Enkelvoudig AF / Klein AF
Voor onderwerpen die klein lijken in de scène, is het raster voor de Enkelvoudig AF-modus ideaal. Het functioneert ook met macrofotografie in de Klein AF-modus, waar fijn en nauwkeurig scherpstellen essentieel is.

Groep 5-punten
Als u sport of snel bewegende onderwerpen fotografeert, kunt u met deze modus scherpstellen op een middelgroot punt binnen een groep mensen.

Groep 9-punten
Selecteer deze modus om uw focusgebied tot 9 punten te vergroten, zoals bij grotere bewegende onderwerpen of bij allerlei soorten evenementen.

Groep 25-punten
Hoe meer punten u kiest, hoe groter het focusgebied. Deze modus is vooral handig voor grotere, snel bewegende onderwerpen.

Alle punten
Wanneer uw onderwerp een groep is die door de hele scène beweegt, is deze modus ideaal voor het snel vastleggen van de foto.

Subject Tracking Cluster Display
Deze functie is ideaal voor bewegende onderwerpen en maakt het gemakkelijk om scherp te stellen bij gebruik van de AF Tracking-functie van de E-M1 Mark III. Via een clusterdisplay dat met het onderwerp meebeweegt, kunt u bevestigen dat het onderwerp altijd scherp is. De E-M1 Mark III geeft je ook Super Spot AF voor macro-opnamen en Focus Peaking voor handmatige scherpstelling.

Extra autofocusopties

Aangepaste AF-targetmodus
Pas het AF-doelgebied aan het gedrag van uw onderwerp aan. Selecteer uit 11 verticale of horizontale punten en uit drie niveaus van verticale en horizontale AF-gebiedsbewegingsstappen.

C-AF gevoeligheid

-2

-1

0

1

2

Behoudt de focus op het hoofdonderwerp terwijl andere onderwerpen ervoor bewegen.

Standaard (aanbevolen)
Beste instelling voor een breed scala aan onderwerpen.

Verdere verbetering van de AF-prestaties bij bewegende onderwerpen die snel van richting veranderen.

C-AF gevoeligheid

Vertraagd

Snel

AF-reactie

Regelmatig

Onberekenbaar

C-AF gevoeligheidsinstellingen
Om de prestaties te verbeteren bij het handhaven van de focus, kunt u kiezen uit vijf volggevoeligheidsniveaus die overeenkomen met het onderwerp of de scène.

AF-begrenzer
De AF Limiter levert de snelste autofocusprestaties en stelt u in staat het autofocusbereik te beperken om te voorkomen dat de E-M1 Mark III scherpstelt op andere objecten in de scène. Er kunnen maximaal drie AF-werkingsbereiken worden ingesteld en u kunt een aangepaste bediening toewijzen voor onmiddellijke activering en deactivering.

AF-aanpassing voor verticale / horizontale posities
U kunt AF-doelmodusopties en AF-gebiedsposities instellen in zowel horizontale als verticale opnameposities. Voor het meeste gemak in een verticale opnamepositie, voegt u de optionele HLD-9 Power Battery-grip met speciale pijltjesbediening, bedienings- en functieknoppen toe.

AF Low Intensity Limit
Nu moeiteloos met deze handige functie uiterst nauwkeurig scherpstellen op donkere locaties, of voor onderwerpen met een laag contrast, tot –6 EV *.

* Tijdens het gebruik van S-AF, ISO 100 en een M.Zuiko Digital Pro F1.2 objectief.

Denis Smith
Olympus Visionary, Australia

Gemaakt voor filmmakers

Bioscoopachtige films

Net zulke fantastische video's maken als foto's met de E-M1 Mark III? Het beeldstabilisatiesysteem werkt ook voor video's zodat de beelden altijd scherp blijven ook bij handmatige opname.

Bekijk de video

Handmatige 4K en Cinema 4K opname

Vloeiende videos zonder zichtbare cameratrillingen in elke situatie - nu mogelijk door de combinatie van de 5-assige beeldstabilisatie (sensor shift) en elektronische stabilisatie speciaal voor video. Vanuit de hand gemaakte video-opnamen zijn nu mogelijk in een hoge resolutie 4K en digitale Cinema 4K (4096 x 2160) zonder extra apparatuur.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

OM-Log400

Natuurlijk

OM-Log400 + Grading

OM-Log400
Geniet van nog meer creatieve vrijheid in het corrigeren van kleur met OM-Log400-modus, ontwikkeld voor post-productie en bewerking. Veel vrijheid wordt geboden tijdens het fotograferen zonder zorgen over overbelichting of over het verlies van details in donkere of overbelichte delen.

Autofocus voor video

Enkelvoudig AF / Klein AF
Voor onderwerpen die klein lijken in de scène, is het raster voor de Enkelvoudig AF-modus ideaal. Het functioneert ook met macrofotografie in de Klein AF-modus, waar fijn en nauwkeurig scherpstellen essentieel is.

Groep 9-punten
Selecteer deze modus om uw focusgebied tot 9 punten te vergroten, zoals bij grotere bewegende onderwerpen of bij allerlei soorten evenementen.

Groep 25-punten
Hoe meer punten u kiest, hoe groter het focusgebied. Deze modus is vooral handig voor grotere, snel bewegende onderwerpen.

Alle punten
Wanneer uw onderwerp een groep is die door de hele scène beweegt, is deze modus ideaal voor het snel vastleggen van de foto.

High Speed Video (120fps)

Voeg dynamiek van cinema niveau toe aan uw video door de bewegingen van het onderwerp uit te stellen en uw video daarmee slow-motion gevoel te geven. Tegelijkertijd wordt de video opgenomen in Full HD-kwaliteit (1920 x 1080) voor een adembenemende weergave op een Full HD-scherm.

Extern apparaatverbinding

HDMI schermverbinding
Serieuze videografen kunnen een HDMI-monitor aansluiten voor typische videoproductie activiteiten. Ondersteuning voor 4:2:2-uitvoer maakt een groter bereik van kleurcorrectie mogelijk. U kunt externe schermen aansluiten dankzij de monitormodus en door het gebruik van de opnamemodus kunt u opnemen op een extern opnameapparaat.

Hi-Res geluidsopname met LS-P4
Combineer uw E-M1 Mark III met de PCM-recorder LS-P4 en u krijgt scherpere, helderdere professionele audio bij uw video's. Pas de richting van de microfoon aan, en u zoomt in op de geluidsbron. Ideaal voor opnames in de vrije natuur, denk aan bijvoorbeeld vogelgeluiden als u met een telelens in het bos opnames maakt.

Brooke Bartleson
Olympus Visionary, USA

Bekijk de video

Speciale kenmerken

Pro Capture

 • Druk de ontspanknop half in - maximaal 35 beelden worden opgeslagen in een buffer. Druk de ontspanknop volledig in...

  Het moment dat u wilt vastleggen

U bent altijd klaar voor het juiste moment. Pro Capture begint met het opnemen van frames - tot 35 in de volledige resolutie RAW-formaat - voordat de ontspanknop volledig is ingedrukt. Hierdoor kan de fotograaf zo goed als altijd onvoorspelbare momenten in een hoge beeldkwaliteit vastleggen.

Voor alle opnameomstandigheden

Live Composite / Live Bulb / Live Time modes
Deze drie functies geven u perfecte controle over uw opnames met een lange belichtingstijd. Met Live Composite, Live Bulb en Live Time kunt u zien, direct op het scherm of in de zoeker, hoe de lange belichting zich voltrekt en dus deze op het perfecte tijdstip kunt beëindigen voor de gewenste opname.

Focus Stacking en Bracketing
Vergroot de scherptediepte met uw macro- of landschapsfotografie. Kies 3 tot 15 opnamen voor het gebruik van een samenstelling van een volledig gefocust beeld - met Focus Stacking. Met focusbracketing kunt u tot 999 opnames vastleggen en deze kunnen dan vervolgens worden gebruikt met Olympus Workspace om een foto te maken met een nog groter scherpstelgebied.

Anti-flicker-opnamen en Flicker Scan
De opnamefunctie voor anti-flikkering vermindert het effect van flikkering dat gebruikelijk optreedt bij kunstlicht. De E-M1 Mark III kan de frequentie van kunstlicht berekenen en activeert de sluiter bij optimale helderheid om onevenwichtige belichting en kleur tussen de frames te vereffenen.

In-camera beeldaanpassing

Zonder visoogcompensatie

Met visoogcompensatie

Visoogcompensatie
Profiteer van vier lenzen in één. Maak gebruik van de M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO in originele vorm of zet het fisheye-effect uit en gebruik de objectief als een groothoeklens in een van de drie diafragmaopties. Het correctie-effect is te zien in Live View op het schermpje of de zoeker van de E-M1 Mark III.

Zonder Keystone-compensatie

Met Keystone-compensatie

Keystone-compensatie
Leg architectuur vast met rechte lijnen en verkrijg hetzelfde effect als fotograferen met een kantellens. De effecten zijn te bekijken in Live View terwijl tegelijkertijd trapeziumvormige compensatie en perspectiefverbetering worden toegepast op zowel de horizontale als de verticale richtingen van het beeld.

Snelle elektronische zoeker

Snelle elektronische zoeker
De supersnelle EVF volgt de snelle bewegingen van uw onderwerp in een sport- of natuursetting - met maar liefst een maximum van 120 fps en een minimale vertragingstijd van 0,005 seconden. Met de Optical Viewfinder Simulation (S-OVF), is het makkelijker om de details van uw onderwerp te controleren tijdens het fotograferen met tegenlicht of in slecht verlichte situaties.

Vergelijk de E-M1 Mark III

Vergelijk nu

Ontdek Pro-objectieven

Lees verder

Ontvang Pro Service

Lees verder

Verleng de garantie

Lees verder

Bekijk software

Lees verder

Verbeter de audio van uw video

Lees verder

Voeg accessoires toe

Lees verder
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OM Digital Solutions-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

MyOLYMPUS-nieuwsbrief

Ontvang altijd het laatste nieuws en geniet nog meer van OM Digital Solutions.

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.

Dit is mogelijk ook interessant voor u