Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
KRACHT VOOR CREATIE

 •    
 • *Body alleen met batterij en geheugenkaart.

  Klein en lichtgewicht klassiek ontwerp

  De kleine, lichtgewicht en ergonomisch verantwoorde
  E-M10 Mark II is een stijlvolle camera die u overal mee naartoe kunt nemen. Ondanks een zeer solide metalen behuizing, weegt de E-M10 toch slechts 390 g* en dat is ideaal als u veel op pad bent. De mooie constructie en het klassieke ontwerp worden gecombineerd met de nieuwste technologieën.

 • Visionair: Thomas Leuthard

  5-assige beeldstabilisatie

  Perfecte opnamen bij weinig licht en bij beweging: de krachtige 5-assige beeldstabilisatietechnologie van de
  E-M10 Mark II zorgt altijd voor haarscherpe beelden zonder enige vervorming. En dat betekent dat u altijd zeker bent van haarscherpe resultaten, waar u ook gaat. De krachtige 5-assige beeldstabilisator is in de camera ingebouwd en dus beschikt u over een effectief en licht systeem.

 • Bovenstaande afbeelding dient alleen ter illustratie

  Ingebouwde wifi-functie

  De E-M10 Mark II maakt het delen van opnamen heel eenvoudig. Upload uw foto’s snel en gemakkelijk naar uw smartphone met behulp van OLYMPUS Image Share (OI.Share) zodat u ze direct met vrienden en familie kunt delen. Dankzij de ingebouwde wifi-functionaliteit kunt u tal van instellingen regelen zonder dat u de camera hoeft aan te raken, en dat is bijvoorbeeld handig als u met een statief fotografeert, lastig bij de camera kunt of de omstandigheden uitdagend zijn.

 •  
  Klein en lichtgewicht
 •  
  5-assig
 •  
  Wifi
 • E-M10 Mark II
  LIMITED EDITION

  Fox Brown

  Een toonbeeld van
  perfectie.

  Maak kennis met een nieuwe stijlvolle camera: de E-M10 Mark II Limited Edition. Deze hoogwaardige OM-D met een geweldige optische kwaliteit en leren details in Fox Brown neemt u gemakkelijk overal mee naartoe en past bij uw persoonlijke stijl. Hij wordt geleverd met een chique leren camerariem en een stijlvolle zilverkleurige lenskap die de fraaie look verder versterken. Er zijn wereldwijd slechts 3500 units beschikbaar.

   

  Maar 3500 wereldwijd verkrijgbaar

  ZILVERKLEURIGE LENSKAP

  CHIQUE LEREN CAMERARIEM

Kenmerken

 • Indrukwekkende OM-D-beeldkwaliteit

  Geniet van de geweldige resolutie en ongekende details die zijn te danken aan de OLYMPUS Micro Four Thirds-sensor en de geavanceerde beeldtechnologie die niet onder doet voor die van een D-SLR. Samen met de krachtige beeldstabilisator haalt deze technologie het beste uit elke lens, en dat vertaalt zich in inspirerende en haarscherpe foto- en filmopnamen. Probeer de
  E-M10 Mark II en laat u verrassen door de resultaten.

  Visionair: Andreas Wonisch

 • Elektronische zoeker

  Nog gemakkelijkere kaderbepaling: de OLED elektronische zoeker zorgt met 2,36 miljoen pixels voor een extra heldere compositie en een real-time controle van gewijzigde instellingen. En dat betekent nog mooiere resultaten.

  2,36

  miljoen pixels

  OLED EVF

 • Breed aanbod objectieven

  Olympus biedt een breed aanbod geweldige objectieven met uitstekende optische elementen die zowel qua vormgeving als prestaties perfect passen bij de
  E-M10 Mark II. U hebt de keuze uit macro-, telefoto-, groothoek- en visoogobjectieven, dus er altijd wel een model dat aan uw wensen voldoet.

  Meer dan

  40

  Micro Four Thirds-objectieven

 • 4K time-lapse

  Gebruik de time-lapse functie om een reeks beelden te maken met een bepaalde tijdsinterval die achteraf kunnen worden gecombineerd tot een 4K-film waarbij de tijd veel sneller lijkt te gaan. Maak fantastische filmopnamen met indrukwekkende details. Of het nu gaat om landschappen, natuur, steden of industriële onderwerpen: met de 4K time-lapse is er werkelijk sprake van magie!

  Time-lapse

 • Slow-motion

  De E-M10 Mark II ondersteunt filmopnamen in meerdere framerates, en biedt een fraaie slow-motion afspeelfunctie (4x) die ideaal is wanneer het gaat om snelbewegende voorwerpen.

  Slow-motion (VGA)

Overige kenmerken

AF-bepaling

Voor een intuïtieve controle over de scherpstelling wanneer u door de zoeker kijkt, kunt u het AF-doel wijzigen door met uw vinger op het touchscreen op de achterkant van de camera te tikken. Tik op het scherm en verplaatst het AF-punt naar de gewenste plaats en blijf ondertussen gewoon door de zoeker kijken.

Focus-bracketing

Bij deze modus maakt de E-M10 Mark II een aantal foto’s, elk met een andere scherpstelinstelling. Dit is erg handig bij close-ups en macro-opnamen.

Ingebouwde flitser

De krachtige, ingebouwde flitser van de
E-M10 Mark II geeft u extra flexibiliteit, helpt u om onder alle omstandigheden prachtige opnamen te maken met een minimale uitrusting.

Stille sluiter-modus

Nu kunt u de actie van heel dichtbij vastleggen, zonder dat het opvalt. Bij de stille sluiter-modus maakt de sluiter immers geen geluid wanneer u een foto maakt.

Live Composite-modus

Maak prachtige nachtopnamen en composities bij weinig licht met de Live Composite-modus. Hier ziet u hoe het beeld op het scherm wordt opgebouwd zodra de foto wordt genomen, en zo bepaalt u makkelijk wat de beste belichting is voor dit soort opnamen.

OM-D E-M10 Mark II – specificaties

 • Omd camera front 83,1 mm 46,7 mm 119,5 mm
Toon meer specificaties
Alle lenzen en accessoires die u zich maar kunt wensen.

Laat uw creativiteit de vrije loop met de vele geweldige ZUIKO-objectieven en hoogwaardige OLYMPUS-accessoires. Ze bieden u de veelzijdigheid die u nodig hebt om uw fotografie naar een hoger plan te tillen.

Breed aanbod objectieven

Van macro tot groothoek tot telefoto: OLYMPUS heeft objectieven voor elke creatieve visie.

Talloze extra's.

Ga nog beter fotograferen of filmen en vergroot het plezier met de handige accessoires.

Dit is mogelijk ook interessant voor u
 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
  test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Lees verder
   
   
 • storelocator

  Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OM Digital Solutions-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart

  Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.