Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Kies uw OM-D

Ongeacht uw niveau in fotografie, onze OM-D-reeks biedt 's-werelds meest mobiele camerasysteem met een toonaangevende beeldstabilisatie. Het beschikt over alle geavanceerde fotografeerfuncties die pro's eisen en waar beginners dol op zijn, verpakt in een opmerkelijk lichtgewicht, compact ontwerp. Vind de OM-D die bij u past.

Voor professionele fotografen

Ultieme OM-D-camera's die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van fotografie. Uitgerust met technologische snufjes, zoals de Dual Fast Autofocus met 121 punten voor nauwkeurige, scherpe beelden - terwijl 60 frames-per-seconde altijd het juiste moment vastleggen.

Voor liefhebbers

Hoogwaardige OM-D-camera's compact vormgegeven en licht van gewicht, precies wat u nodig heeft, om iedere visie werkelijkheid te laten worden. Hoge snelheidssensor en beeldprocessor. Ingebouwde beeldstabilisatie. Zeer gewaardeerde weerbestendige behuizing. Om er een paar op te noemen.

Voor geïnspireerde nieuwkomers

Elke keer weer genieten van het maken van uitzonderlijke beelden en video's? Met de geweldige OM-D camera ligt dit binnen uw bereik. Makkelijk in het gebruik, hoge beeldkwaliteit en waanzinnig mooie fotos en video's die het delen met anderen waard zijn.

Welke OM-D past bij u?

"Met een uitgebreid aanbod aan OM-D-camera's vindt u ongetwijfeld de perfecte match die bij uw fotografiewensen en -stijl past. "

Productzoeker
 • NEW

  OM-D E-M1 Mark III

  Voor Pro-niveau geïnteresseerden

  Flexibel fotograferen opnieuw gedefinieerd, de E-M1 Mark III heeft met het compacte en lichtgewicht ontwerp en de Pro-niveau functies alles wat nodig is om handmatige fotografie een stapje verder te brengen.

 • OM-D E-M1X

  Serieuze Professionals

  Een uiterst betrouwbaar camerasysteem, de E-M1X is compleet uitgerust voor high-tech resultaten die professionele fotografen zich wensen, en daarbij is het ook nog eens makkelijk in het gebruik.

  • Naar E-M1X
 • NEW

  OM-D E-M5 Mark III

  Voor avontuurlijke liefhebbers.

  Met de compacte, lichtgewicht E-M5 Mark III laat u grotere en zwaardere apparatuur achter zich, terwijl u wel alles krijgt wat u nodig heeft om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

 • OM-D E-M10 Mark III S

  Voor reisbloggers

  De lichtgewicht E-M10 Mark III S is de ideale reisgenoot; maak kwalitatief hoogwaardige foto's met behulp van de uiterst nauwkeurige 5-assige IS en het kantelbare LCD-scherm, en deel deze via wifi.

 • OM-D E-M10 Mark IV

  Voor Selfie-liefhebbers

  Met het speciale Selfie-Screen en eenvoudige aansluiting, maakt de compacte E-M10 Mark IV het nemen en delen van hoge-resolutie en haarscherpe beelden tot een waar genot.

Waarom OM-D?

Lees meer over alle details die de OM-D camera die u in staatstellen om nog meer te genieten van uw fotografie.

 • test-and-wow

  Test 'm nu

  Kom langs en ontdek onze camera’s

  Test 'm nu
   
   
 • storelocator Verkooppunten

  Stelt u prijs op persoonlijke service? Kijk dan waar de dichtstbijzijnde OLYMPUS-dealer zich bevindt en breng een bezoek aan deze winkel.

  Zoek een dealer
   
   
 • cart Bestel online

  Bestel uw nieuwe OLYMPUS-product snel en gemakkelijk in onze Online Shop. Deze is dag en nacht geopend.

  Bestel online
   
   

Verleng de garantie van uw product.

Meld u aan bij MyOLYMPUS en verleng de garantie van bepaalde geregistreerde producten.

Registreer nu
 
 

Klantenservice

Kies uit onderstaande lijst het probleem waarvoor u ondersteuning wenst.