Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

LS‑P5

ALL-IN-ONE audio met hoge resolutie
  • TRESMIC II
  • 96kHz/24bit
  • Bluetooth®

Geluidskwaliteit van de volgende generatie, op afstand

Indrukwekkende afmetingen, ongeëvenaard audiodesign.

Regeling van de richtingsgevoeligheid via TRESMIC II

Uitgerust met een zoommicrofoon met een unieke audioregeling die de invoer van de drie microfoons mengt en de richtingsgevoeligheid op 21 niveaus aanpast zonder de audiokwaliteit te verlagen. Kies de optimale instellingen voor de situatie, van het opnemen van vogelgezang of muziek tot lezingen en vergaderingen.

Lineaire PCM-opnamekwaliteit in 96 kHz/24 bit

Ondersteunt een maximale samplingsfrequentie van 96 kHz en lineaire PCM-opnamen met een kwantiseringsbitrate tot 24 bit (driemaal de informatie van een cd). Bovendien houdt het opname- en weergaveformaat FLAC voor verliesloze compressie de geluidskwaliteit hoog en de bestandsgrootte klein. Ook MP3-audioformaat tot 320 kbps beschikbaar.

Bluetooth®-functionaliteit

Draadloze geluidscontrole en volledige smartphonebediening met de DVR.Remote-app voor iOS en Android. Tot op 10 meter afstand.

Download in de App Store >
Download in de Play Store >

Microfoons met een geluidsdrukniveau van 125 dB

Vervormingsvrije opnamen van luide muziek en omgevingsgeluiden tot vogelgezang en lezingen.

Intelligent Auto-, Manual- en Smart-opnamemodi

Intelligent Auto past geluidsniveaus automatisch dynamisch aan. In de Manual-modus kan het opnameniveau nauwkeurig worden afgestemd op het volume van de audiobron. Met de nieuwe Smart-modus wordt voorafgaand aan de opname het optimale geluidsniveau ingesteld op basis van het omgevingsgeluid.

Helder geluid, optimaal voor spraakopnamen

De nieuwe Bright Sound-modus produceert duidelijkere opnamen van gesproken tekst, zoals voor vlogging, lezingen of vergaderingen. Opnemen met verhoogde midden- en hogetonenniveaus maakt het mogelijk om geluid op te nemen terwijl de effecten van omgevingsgeluiden tot een minimum worden beperkt.

Aangepaste scènemodi voor eenvoudig opnemen

Met de LS-P5 kunt u niet alleen door u aangepaste instellingen opslaan. Het apparaat biedt ook ruisonderdrukking via 2 microfoons, voor opnamen in lawaaierige omgevingen. De scènemodus hiervoor, Noisy Situation genoemd, is speciaal ontworpen voor het opnemen van gesproken audio in zeer lawaaierige omgevingen. Terwijl de gebruiker in de ene microfoon spreekt, luistert de andere microfoon naar achtergrondgeluiden.

Niets missen dankzij vooraf opnemen

Geen gemiste kansen meer voor het opnemen van vogelgezang of lezingen door vertraging in de regeling dankzij de modus om 2 seconden voorafgaand aan de opname vast te leggen. De recorder kan ook worden bediend via de smartphoneapp DVR.Remote.

Samengestelde USB-audiomodus

Te gebruiken als USB-microfoon en -luidspreker. Perfect voor streaming of virtuele onlinevergaderingen.

Afmetingen, connectiviteit en geheugen

De behuizing is erg licht. Elke opnamestijl vereist andere connecties.

Kleine afmetingen, groots geluid

Ondanks de hoogwaardige microfoons en twee batterijen heeft de recorder compacte afmetingen van 39,6 x 112,2 x 16,1 mm en een gewicht van slechts 78 g.

16 GB ingebouwd geheugen (+ MicroSD-sleuf)

16 GB ingebouwd geheugen voor tot 7 uur Hi-Res-geluid in 96 kHz/24 bit, of 21 uur in cd-kwaliteit. Ook kunnen Micro SD-kaarten tot 2 TB (XC-type I) worden gebruikt.

Tot 37 uur batterijlevensduur

Inclusief 2 oplaadbare NiMh-batterijen (AAA) die via USB kunnen worden opgeladen. Ook is parallelle voeding en opladen van de batterij mogelijk via de voedingseenheid.

Microfoon- en hoofdtelefoonaansluiting

Of er nu een externe microfoon wordt aangesloten of de LS-P5 wordt gebruikt als cameramicrofoon, het apparaat beschikt over zowel een microfooningang als een hoofdtelefoonuitgang.

Handige Slate Tone en Test Tone voor het opnemen van videogeluidsbronnen

Met Slate Tone kan, voor eenvoudiger bewerken, een referentiesignaal worden verzonden naar een digitale camera. Via Test Tone kunnen de audio-opnameniveaus van de camera worden ingesteld.

Statiefbevestiging

De LS-P5 is voorzien van een industriestandaard schroefdraadbevestiging van ¼ inch voor bevestiging aan een camera (via een flitsschoenadapter) of microfoonstandaard.

Ingebouwde bewerk- en weergavefuncties

De LS-P5 beschikt over een aantal ingebouwde functies waarvoor geen computer hoeft te worden gebruikt.

Normalisatie

Voor rustige opnamen kan normalisatie worden geselecteerd om het audiovolume te verhogen zonder kwaliteitsverlies en vervorming.

Audiobestanden splitsen en bijsnijden

Dankzij ingebouwde bewerkfuncties kunnen lange opnamen op de LS-P5 worden gesplitst of bijgesneden zonder dat er nabewerking nodig is. Bovendien kunnen audiobestanden worden voorzien van fade-in en fade-out.

Snel opnamen terugvinden door te zoeken in de kalender

Met de kalenderzoekfunctie worden opgeslagen opnamen automatisch voorzien van de datum en weergegeven in een kalenderindeling, waardoor ze eenvoudiger terug te vinden zijn.

Extra weergavefuncties

De LS-P5 is voorzien van ruisonderdrukking voor een heldere weergavekwaliteit en efficiënte Voice Playback om automatisch gedeelten zonder spraak over te slaan en alleen delen van het bestand met spraak af te spelen, om tijd te besparen en de weergave tijdens transcriptie te verbeteren.

Eenvoudig opnamen organiseren met aangepaste mappen

Het is niet alleen mogelijk om mappen te maken, maar ook om de opnamemappen namen te geven, zoals 'Vergadering' of 'Lezing'. De bestands- en mapnamen kunnen ook worden gewijzigd met de smartphoneapp DVR.Remote.

Meer dan een recorder: een systeem

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor het LS-systeem, zoals microfoons, schok-adapters, kabels, tassen en voedingen.

Dit is mogelijk ook interessant voor u