Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.
Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Professioneel dicteren per smartphone. Altijd en overal.

Altijd en overal dicteren

Dicteer, voeg notities toe en verstuur. Olympus Dictation voor iPhone / Android is een verrassend eenvoudige app voor het onderweg maken van dictaten. Gemakkelijk bewerken (invoegen, overschrijven) en vervolgens versturen ter uitwerking. Voor bedrijven betekent dit efficient werken, lagere kosten en meer gedaan krijgen in dezelfde hoeveelheid tijd.

Olympus Dictation App
Voor Android en iPhone:

Gratis uitproberen!

U wilt het meeste uit uw dicteer-app halen? Dan test gratis ODDS samen met onze ODMS-transcriptiesoftware. Download slechts de ODMS R7-transcriptiemodule en test 60 dagen gratis.

ODDS - De professionele cloud-oplossing

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS) beheert de overbrenging van opnames gemaakt met de Olympus Dictation app voor iPhone en Android. In het geval van een onverwachte situatie waarin een opname gemaakt dient te worden en de professionele recorder nog thuis ligt kunnen opnamen eenvoudig in het workflow systeem worden gebracht. Deze kunnen vervolgens worden uitgewerkt als u terug bent op kantoor.

Olympus Dictation voor iPhone / Android

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS)

ODMS Transcriptiemodule

DSS-bestand

DSS-bestand

DSS-bestand

Administrator

Olympus Dictation Portal

ODDS server

https

Email / ftps

Typist

Typist

Typist

Beveiliging van data komt op de eerste plaats

De data van een bedrijf zijn van groot belang. Zodra Olympus Dictation voor iPhone of Android is verbonden met ODDS kunt u als bedrijf profiteren van een groot aantal beveiligingsmogelijkheden. Opnames kunnen worden gemaatk in het DSS Pro-formaat met 256-bit AES encriptie.

Naadloze inpassing in bestaande dicteerworkflows

Het DSS Pro-formaat is een wereldwijd geaccepteerde standaard voor professionele spraakverwerkings oplossingen. Het biedt naadloze integratie en verwerking om spraak uitgewerkt de wereld over te krijgen. Metainformatie zoals het ID van de auteur en werktypes worden opgeslagen in het bestand zelf. Het is tevens mogelijk de opnames naar een FTP server van een bedrijf te sturen zodat typisten deze kunnen openen waar ze ook zijn.

 

Olympus Dictation Portal

Olympus Dictation Portal (ODP) is een veilig en flexibel web-based configuratieprogramma dat beheerders de Olympus Dictation app en ODDS licenties centraal laat aansturen. Instellingen als de bestemming van de opnames en beveiliginsinstellingen worden door de beheerder ingesteld. De eindgebruikers hoeven zich dus alleen maar te concentreren op het maken van hun dictaten. Dit maakt het gebruik gemakkelijk en voorkomt gebruikersfouten.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Er zijn situaties waarin het gesproken woord extra kracht bijgezet kan worden met visuele ondersteuning. Tevens vereisen veel processen afbeeldingen. Nu kunnen professionals een foto toevoegen aan elke opname die ze gemaakt hebben alvorens ze tezamen door te sturen. Of de opname nu is gemaakt met de Olympus DS-7000/DS-3500 recorder of met de Olympus Dictation app.

Dicteren en afbeelding toevoegen

Dit is mogelijk ook interessant voor u