Medische Systemen

  • Delen:
Doctor

Met technische innovaties bevordert Olympus de kunst van medische endoscopie.

Wereldwijd toonaangevend op het gebied van medische endoscopen

Bij Olympus Medische Systemen streven wij er elke dag naar om de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren. Daarvoor ontwikkelen en ontwerpen wij toonaangevende, klinisch geavanceerde en zeer nauwkeurige technologieën en diensten. Met behulp van onze producten kunnen zorgprofessionals in talrijke specialismen in het lichaam kijken via endoscopische procedures. Op deze manier kunnen ze meer zien en meer doen. Het is onze gemeenschappelijke missie om patiëntresultaten te verbeteren, ongemak tot een minimum te beperken en het herstelproces te versnellen, dankzij onze focus op vroege detectie en een minimaal invasieve behandeling van veel verschillende aandoeningen. Bovendien dragen onze innovatieve technologieën en diensten bij aan een optimale workflow en maximale efficiëntie.

Productlijnen

Olympus biedt een uitgebreide reeks oplossingen voor vroege diagnose en minimaal invasieve therapie, geschikt voor vele aandoeningen.

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in België

Olympus Belgium S.A./N.V.
Gansbroekstraat 70
2870 Puurs-Sint-Amands
Overige adressen