Bedrijfsprofiel

Bij Olympus zijn wij het aan onze missie verplicht om het leven van mensen gezonder, veiliger en tevredener te maken. Als wereldwijd opererend medisch technologiebedrijf werken wij nauw samen met deskundigen in de gezondheidszorg om eersteklas oplossingen en diensten voor de vroegtijdige herkenning, diagnose en minimaal invasieve behandeling van aandoeningen ter beschikking te stellen. Olympus wil daarmee de standaard voor de behandeling van bepaalde ziektebeelden verhogen en de behandelresultaten voor patiënten verbeteren.

Al meer dan 100 jaar streeft Olympus ernaar een bijdrage aan de maatschappij te leveren door producten te fabriceren die zo goed mogelijk aan de verwachtingen van klanten in de hele wereld voldoen.

  • Delen:

Dankzij onze aandacht voor details staat Olympus bekend om zijn hoogwaardige producten en diensten.

Info over Olympus Belgium

Olympus Belgium Antwerp

In België wordt Olympus vertegenwoordigd door Olympus Belgium SA/NV, een dochteronderneming van Olympus Europa SE & CO. KG. De onderneming is gevestigd in Berchem, een district van Antwerpen, en is verantwoordelijk voor de marketing en sales op de Belgische en Luxemburgse markt.

Bedrijfsstructuur

De organisatie van Olympus en zijn talrijke dochterondernemingen omvat verkoopkantoren, productiebedrijven en service- en reparatiefaciliteiten. De verkooporganisatie is onderverdeeld in drie divisies:

  • De divisie Medical Systems, het grootste bedrijfssegment van Olympus, biedt klanten diagnostische en therapeutische technologieën, variërend van endoscopen tot professionele beeldvormingssystemen.
  • De Corporate Division is verantwoordelijk voor alle kernactiviteiten zoals de financiën en administratie, HR en IT.

Het communicatiesymbool van Olympus

Het gecombineerde logo van Olympus met het gele ondersteunende element (opto-digitaal patroon) staat bekend als het communicatiesymbool van Olympus. Het ontwerp visualiseert het merk Olympus.

Het logo van Olympus wordt al sinds 1970 gebruikt en is zorgvuldig ontworpen om hoogwaardige kwaliteit en verfijning te communiceren. Het opto-digitale ontwerp levert een beeld van licht op dat zich oneindig kan uitbreiden. Het is een weergave van de opto-digitale technologie en dynamische innovatieve mogelijkheden die zo kenmerkend zijn voor Olympus.

Dit communicatiesymbool heeft een belangrijk functie: het laat zien dat Olympus achter zijn producten staat en vertegenwoordigt daarnaast het merkimago van Olympus.

olympus without claim RGB L

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in België

Olympus Belgium S.A./N.V.
Gansbroekstraat 70
2870 Puurs-Sint-Amands
Overige adressen