Ontwikkeling

Olympus is aan het groeien en wil dat niet alleen de onderneming maar ook de mensen zich verder ontwikkelen. Daarom vinden wij het erg belangrijk om aan al onze medewerkers individuele ondersteuning te bieden.

  • Delen:
Development

Op maat gemaakte ontwikkelingsmogelijkheden

Met drie grote divisies en een transnationale vacaturesite biedt Olympus verschillende mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling, ook op internationaal niveau.

Iedereen die de uitdagingen van een professionele wereld wil bijhouden, heeft meer nodig dan alleen specialistische kennis. Daarom is de doorlopende persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers een essentieel onderdeel van ons zakelijke succes.

Olympus stimuleert de ontwikkeling van zijn werknemers. Om te beginnen, vindt er elk jaar een functioneringsgesprek plaats. Hierin worden de gebieden benoemd waar individuele ontwikkelingsmogelijkheden liggen en wordt vastgesteld wat de beste methoden zijn om de volgende stap te zetten. De focus ligt op "Learning On The Job", "Learning From Others" en het aanbod van Olympus op het gebied van "Structured Learning", d.w.z. trainingsessies of speciale programma's voor managers.

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in België

Olympus Belgium S.A./N.V.
Gansbroekstraat 70
2870 Puurs-Sint-Amands
Overige adressen