Life Science toepassingen

  • Delen:
Life Science Solutions: the professional microscopes of Olympus at a scientific laboratory

Met een breed assortiment aan innovatieve beeldvormingssystemen biedt Olympus een oplossing voor nagenoeg elke Life Science toepassing, van routinetaken tot geavanceerde toepassingen.

Onderzoeks- en klinische systeemoplossingen

Als toonaangevende leverancier van Life Science microscoopsystemen maken de Olympus microscopie-oplossingen een integraal onderdeel uit van de wetenschappelijke praktijk op het gebied van biologie en geneeskunde. Ze worden op grote schaal gebruikt in klinische, 'wet lab', onderzoeks- en onderwijstoepassingen. Variërend van microscopen voor training en routinetaken tot geavanceerde systeemoplossingen op het gebied van Life Science, er is een systeem voor iedere behoefte. De productlijn wordt gecomplementeerd door innovatieve laboratoriumapparatuur voor cellulaire onderzoekstoepassingen en de nieuwe alles-in-één microscopen waarbij de gebruiker nauw bij elke stap betrokken is.

Productlijnen

  • Geavanceerde laserscanmicroscopen
  • Screeningstations en beeldvormingssystemen
  • Standaard onderzoeksmicroscopen
  • Beeldvormingssoftware
  • Microscoopcamera's

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in België

Olympus Belgium S.A./N.V.
Uitbreidingstraat 80
2600 Antwerpen
Overige adressen